Kennismodules

Samen met gespecialiseerde partners heb ik de afgelopen jaren verschillende effectieve modellen ontwikkeld om grip te krijgen op wie je bent, weten waar je naar toe wilt groeien en hoe je daar kunt komen. Dit voor zowel persoonlijke als professionele doelen. We hebben dit uitgewerkt in krachtige modules.

 

Het doel van elke module is om het werkende principe uit te leggen. Vaak is dit voldoende om zelf aan de slag te gaan met de opgedane kennis. Begeleiding wordt verzorgd d.m.v. 1-op-1 coaching of een mastermindgroep. 

Mocht het wenselijk zijn dan kan ik met een team van gespecialiseerde partners zorgen voor een inhoudelijke invulling van een specifiek programma zoals persona ontwikkeling of het motivatie canvas. Aanpak en kosten hiervoor in onderling overleg.  

De Modules: 

• Company Maslow

• FOCUS! Kies jouw product-markt combinaties 

• Deep Persona insights 

• Motivation Canvas 

• Niet alle managers zijn kl**tzakken

Company Maslow
Krijg inzicht in de samenhang van alle onderdelen van je organisatie volgens de structuur van de Maslow piramide. De Company Maslow kennis module is een leuke training die duidelijkheid biedt voor veel organisaties. Je krijgt inzicht wat er goed is georganiseerd en waar aandacht nodig is om te groeien. 

• Duur: 1 dagdeel

FOCUS! Kies jouw product-markt combinaties 

In de concurrerende markt van vandaag is het kiezen van een eigen niche erg belangrijk. Waar ben jij heel goed in en voor wie is dit het meest relevant? Deze training helpt je om een duidelijke focus aan te brengen in je business development- en marketingkeuzen.

• Duur workshop: 1 dagdeel

Deep Persona insights 
Wie is je klant? Wat houdt hem of haar bezig? Welke emoties spelen een rol? Antwoorden waar de module Deep Persona Insights een antwoord op geeft. Inzicht in de drijfveren van je klant is niet alleen zinvol voor marketing doeleinden, het helpt de hele organisatie om klantgericht gedrag te ontwikkelen. Goede persona's zijn belangrijk voor Customer Journey's  Customer Experience processen. 

 

De training kan gegeven worden als korte workshop en als persona traject. In het laatste geval begeleiden we een organisatie met het ontwikkelen van unieke persona's.

• Duur workshop: 1 dagdeel

 

Motivation Canvas 

Behoefte + emotie = motivatie. Motivatie is de ongrijpbare kracht achter veel beslissingen, maar het is vaak ook onduidelijk waar het vandaan komt en hoe je er grip op kunt krijgen. Inzicht in wat je medewerkers motiveert en wat je klant motiveert is waardevolle kennis om bedrijfsbeslissingen op te kunnen baseren. Want als jouw motivatie samenvalt met de motivatie van je iemand anders ontstaat er een krachtige energie die je in staat stelt over alledaagse problemen heen te springen.  

• Duur workshop: 1 dagdeel


Niet alle managers zijn kl**tzakken

Hoe stuur je een team aan? Hoe beïnvloed je het gedrag van je collega's? Hoe zorg je ervoor dat resultaten behaald worden? Hoe zorg je ervoor geen kl**tzak te zijn als manager? 
De module "Niet alle managers zijn kl**tzakken" geeft inzichten en praktische handvatten hoe menselijk gedrag werkt en helpt je rol van vertrouwen en motivatie te begrijpen.

De module helpt je om te groeien van manager naar leider. 

• Duur workshop: 1 dagdeel
 

Werkwijze

Alle modules kunnen op verschillende wijze worden geven. 

Er zijn veel manieren om kennis over te brengen. Het is belangrijk om de informatieoverdracht af te stemmen op de doelgroep. Daarom hebben we als uitgangspunt 3 soorten trainingen ontwikkeld:

• In-company training

• 1-op-1 coaching

• mastermind-groep.

In-company training

Dit is maatwerk en wordt speciaal afgestemd op de behoefte van jouw organisatie zoals: leerdoelen, teamgrootte, tijdsduur en beoogd resultaat.

1-op-1 coaching

1x per week een gesprek met een deskundige coach. Dit stelt je in staat om precies die vragen te stellen die op dat moment belangrijk voor je zijn. De inhoud, het doel van de training en het tempo bepaal je zelf.  

Mastermind groep

Dit is een groep mensen met een gelijksoortige ontwikkel- en trainingsbehoefte. Door samen oefeningen te doen en over de stof te praten gaat de leerstof sneller leven en wordt het direct in de paktijk gebracht met realistische situaties die door de groepsleden worden ingebracht. 

Investering

We hanteren hiervoor het principe van wederkerigheid: wij hanteren hetzelfde tarief dat de coachee rekent aan zijn of haar klanten met een minimum van 65,- per uur. (excl BTW)